Wanneer je een autobedrijf hebt, dan is het erg fijn om een gemakkelijke registratie van de kilometers te kunnen genereren om deze vervolgens indien nodig aan de Belastingdienst te presenteren. Het is namelijk belangrijk om te kunnen laten zien dat je niet meer dan 500 km per jaar aan privé kilometers gereden hebt met je zakelijke auto’s. Dan is de kilometerregistratie van RouteVision een prima idee om eens te onderhoren. Dit systeem brengt ondernemers veel voordelen. Lees snel verder wat het is en hoe je ervan kunt profiteren.

Kilometerregistratie op een automatische manier 

De tijden dat je de kilometers met de hand in een boekje schreef, die zijn nu wel echt voorbij. Althans zo zou het kunnen zijn als je gebruikt zou maken van de automatisch kilometerregistatie. Veel bedrijven maken nog geen gebruik van deze registratie en dat is jammer. Het systeem is gemakkelijk in de auto te bouwen en registreert dus de gereden kilometers. Daarbij zit er ook een systeem in de auto’s dat hen volgt om zo te kunnen aangeven wat de route was en hoelang de auto bij bijvoorbeeld een klant op locatie is geweest. De voordelen zijn natuurlijk dat je altijd een bewijs hebt dat je er daadwerkelijk een x-aantal uur was. Het is ook mogelijk om een beetje bij te sturen wanneer je medewerkers vaak en inefficiënte route rijden met de auto´s.

Tijdsbesparing en efficiëntie 

In feite is een automatisch kilometerregistratie systeem een belangrijke toevoeging aan het steeds efficiënt te werken van autobedrijven. Ook als je een autoverhuurbedrijf hebt, is het erg handig om de automatische kilometerregistratie in je auto’s te zetten. Op deze manier heb je altijd een goed overzicht en kun je zien of de gemaakte afspraken ook eerbiedigd zijn. 

Wel is het goed om dan eventjes uit te zoeken hoe het precies zit met privacy en dergelijke. Het kan zijn dat bijvoorbeeld het track & trace gedeelte van het automatische registratiesysteem uitgeschakeld moet zijn. Veel succes met dit systeem en zorg dat je er van profiteert.