Financiering & Lease

Uw financiering en lease kan door onze bemiddeling worden onder gebracht bij Nissan Financial Services. NFS rekent met zeer scherpe ( actie ) tarieven.

Graag rekenen wij u voor wat dit voor u betekent.

Offerte aanvragen

PRIVATE LEASE

Met Private lease rijdt u een nieuwe Nissan voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve brandstof.

Als u privé least stelt u zelf de Nissan samen. Ook bepaalt u de looptijd, variërend van 24 tot 60 maanden en kiest u een jaarkilometrage. Dit alles op basis van wat het beste bij u past. Aan het einde van de leaseperiode levert u de auto weer in bij de dealer. Zo eenvoudig rijdt u een Nissan met Nissan Private Lease!

De voordelen van Nissan Private Lease:

  • Eén bedrag per maand voor alle autokosten, exclusief brandstof
  • Geen onverwachte kosten
  • Vervangend vervoer na 1 uur bij reparatie en onderhoud, in Nederland
  • All-risk verzekerd (€ 450,- eigen risico op casco)
  • De zekerheid van het Keurmerk Private Lease
  • Uw dealer is uw aanspreekpunt voor alle autozaken
  • En nog veel meer

Samenstellen & maandbedrag berekenen

 

FULL OPERATIONAL LEASE (ZAKELIJK)

Met Operational Lease neemt Nissan Business Finance u alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de door u gewenste looptijd en hetverwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vastleasebedrag. Daarin zijn alle kosten van uw auto meegenomen.

Rijdt u meer kilometers dan verwacht? In dat geval waarschuwen wij u vroegtijdig. Zo voorkomt u financiële verrassingen aan het einde van uw lease overeenkomst. Aan het einde van het leasecontract levert u de auto weer bij ons in. U heeft dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

Contact opnemen

FINANCIAL LEASE

Bij deze on-balance objectfinanciering komt de auto op uw balans te staan. U bent dan economisch eigenaar van de auto. Zéker bij bedrijfswagens (grijs kenteken) is dit voor u interessant, want dan profiteert u van de investeringsaftrek. Hoeveel u profiteert, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing. De auto dient als onderpand. U kunt de auto voor het volledige bedrag bij Nissan Business Finance financieren, waarbij de aflossingen kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen.

Voldoet u aan het eind van het contract de slottermijn, dan wordt u tevens juridisch eigenaar van de auto. Ook bij deze leasevorm geniet u van de 24-uurs hulpdienst en aantrekkelijke huurtarieven.Of u nu veel of weinig auto’s op de weg heeft, uw Nissan dealer en Nissan Business Finance helpen u graag uw wagenpark te optimaliseren.

U kunt altijd een aanbetaling doen om de maandtermijn te verlagen.

Contact opnemen

HomeFinanciering & Lease