Stormvogels: het autobedrijf

Welkom op de website van Autobedrijf Stormvogels BV. te IJmuiden. In de regio IJmond zijn wij een begrip! Wij staan bekend als dé Nissan verkoop en service dealer voor de IJmond en omliggende regio’s. Hiernaast zijn wij ook nog Suzuki specialist . Natuurlijk hebben wij een uitgebreid aanbod aan occasions met BOVAG garantie. Het aanbod vindt u onder de button occasions.

Occasions:               OCCASIONS

Voorraad nieuwe auto’s: VOORRAAD NIEUWE AUTO'S

Makkelijk is dat u op onze site een offerte voor uw autoverzekeringspremie kunt uitrekenen direct bij BOVAG Autoverzekeringen. De BOVAG is de organisatie van alle erkende BOVAG autobedrijven. U kunt dan bij eventuele schade bij alle BOVAG bedrijven uw auto ter reparatie aan te bieden.Eventueel is deze verzekering direct af te sluiten via de module op onze BOVAG pagina. Hulp kunt u direct krijgen op het informatie nummer van de BOVAG tel. 0800 0044.
Of u nu kiest voor een nieuwe of een tweedehands auto, u krijgt bij ons uitgebreide service, degelijk advies èn Bovag garantie!

Echte klanttevredenheid en een goede, snelle service staan bij ons voorop!

Wij streven ernaar al onze klanten optimaal te informeren. Daarom plaatsen wij zoveel als mogelijk informatie over actie aanbiedingen op deze site. Aanbiedingen vindt u bij AKTIES en eventueel onder NIEUWS.

Onder NIEUWS vindt u ook de nieuwe ontwikkelingen bij NISSAN en NISSAN modellen.

Sinds 1972 zijn wij de enige Nissan verkoop en service dealer voor de regio IJmuiden, Velsen Zuid en Noord, Santpoort Noord en Zuid, Spaarndam, Driehuis, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Assendelft, Uitgeest, Wijk aan Zee, en de Velserbroek.
Inmiddels is ook onze nieuwbouw gerealiseerd waar ons bandenhotel, poetsafdeling, en werkplaatsuitbreiding zijn gehuisvest.

Nieuwe pand