Bovag dealer

U HEEFT EEN AUTO GEKOCHT MET BOVAG GARANTIE

Gefeliciteerd ! U heeft bij Autobedrijf Stormvogels een occasion gekocht met Bovag garantie. Dat wil zeggen dat u in de garantieperiode binnen de voorwaarden weer op weg geholpen bent als er zich onverhoopt een technisch probleem voordoet. Een prettig gevoel toch?…..

U BLIJFT MOBIEL MET BOVAG PECHHULP

Bovag Pechhulp, een verrassend voordelige én complete pechservice. De service van Bovag Pechhulp is bedoeld voor auto’s die niet meer onder de fabrieksgarantie vallen. 24 uur per dag, 7 dagen per week Met Bovag Pechhulp bent u dag en nacht, 7 dagen in de week verzekerd van snelle en vakkundige hulp. Ook in het buitenland. En zelfs als uw sleutels zich achter gesloten autodeuren bevinden, rukt Bovag Pechhulp voor u uit. Bespaar vele euro’s Bovag Pechhulp kost u v.a. € 40,00 per jaar. Tarieven vind u op www.bovagpechhulp.nl. Vraag vandaag nog de Bovag Pechhulp-pas aan bij Autobedrijf Stormvogels IJmuiden.

ZEKERHEID MET BOVAG

Indien u uw autoverzekering onderbrengt bij Bovag Verzekeringen profiteert u van optimale service. Bovag Verzekeringen is namelijk een verzekeraar van BOVAG. Meer kennis van auto’s en risico’s vindt u nergens! Bovendien worden de verzekerde reparaties uitgevoerd bij uw eigen dealer! U kunt dus gewoon bij Stormvogels terecht en uw auto is in vertrouwde handen! Bovag biedt verschillende dekkingsmogelijkheden als; WA- verzekering, Beperkt cascoverzekering, Volledig cascoverzekering. U kunt uw polis uitbreiden met een schadeverzekering voor inzittenden, een ongevallenverzekering voor inzittenden en een Rechtsbijstandsverzekering. De bovenstaande bereken- en afsluitmodule van BOVAG Autoverzekering is geïntegreerd op deze website. Alle informatie en handelingen vinden dus daadwerkelijk plaats op de website van BOVAG Autoverzekering (www.bovag.nl/autoverzekering). BOVAG Autoverzekering wordt uitgevoerd door Bovemij Financiele Diensten B.V. als gevolmachtigde van N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij. Heeft u vragen over de verzekering, neem dan contact op met Bovemij Financiële Diensten op 0800 0044. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.

reken hier uw verzekeringspremie uit bij de bovag